Inici
 
Restaurant Marisqueria Xaco
   

EL RESTAURANT

25 anys d'història del restaurant. El 2013 celebrarem les noses d'argent del Restaurant Xaco de Platja d'Aro. Tot va començar quant l'empresari peixater que anomenem amb el mateix nom que el negoci, va obrir una peixateria al mateix local l'any 1988. L'any següent va començar l'aventura que ha desembocat en l'actual projecte. Han passat prop de 25 anys però tot segueix igual, el mateix producte i servei de sempre, encara que el negoci s'hagi remodelat en varies ocasions, tancament de la terrassa reconvertida en menjador interior, ampliació del local i de la cuina. Actualment hem re-dissenyat l'aspecte dels menjador, estem em constant proces devolució. Tot per fer sentir millor i més còmodes els nostres clients. L'entorn del local també s'ha vist afectat, cada cop més empresaris venen a la zona a obrir nous negocis i això és positiu. El servei i producte són els de sempre. L'estructura del negoci és la mateixa amb marcada representació familiar en totes les àrees. El producte, segueix sent el nostre punt fort, del mercat al plat passant per les millors mans; el peix i marisc es servit a diari un parell de cops al dia, assegurant la millor qualitat. Dels principals ports de Catalunya et portem la selecció que a tu t'agrada i que tu pots escollir a la nostra parada.

Esperit de continuïtat fent la feina ben feta. Actualment seguim fent la feina de la mateixa manera de sempre, conservant la tradició culinària marca de la casa i atenent els nostres clients de manera professional i familiar. Els nostres valors seguiran presents sempre perquè són part de nosaltres i així són apressos per als nouvinguts que venen a ajudar-nos a tirar endavant el negoci. Tenim clar com ho volem i sempre seguirà així.

Qué fem que sigui tant especial? Som especialistes en fer peix fresc a la planxa, tenim una gran selecció de marisc viu, vivers de llagostes i llobregants, fem peix fregit i plats mariners com l'arròs caldós i paella a la marinera, fideuada, suquet i sarsuela. El celler segueix evolucionant perseguint constantment l'excel·lència en la selecció de vins i licors, mantenint com a valor principal un alt estàndard de qualitat. Però no és el que fem sinó com ho fem que ens diferencia, són els valors de casa, és el tracte al client per part de membres de la família, el dia a dia cuidant els detalls.

Seguim treballant. Tot i tenir prop de 25 anys som una empresa jove que vol seguir millorant dia a dia i que seguirà endavant per agradar-se, sentir-se jove i ben valorada en el mercat. Ens agrada el que fem i ho volem fer de la millor manera i estarem alerta dels canvis en el sector perseguint l'evolució cap a millor que ens ha de portar a ser un referent sempre. Ens agradaria que ens acompanyéssiu i ens coneixeu, aviat sereu part de nosaltres.

Menjador interior vista piano

La nostra parada de peix

 
 
 
 
 
 
10-Jun-2013 16:06 Restaurant Marisqueria Xaco Main Idea Web Dessign