Inici
 
Restaurant Marisqueria Xaco
 

Pàgines d'interès

 

LA PEIXATERIA

Un cop dins del restaurant podeu dirigir-vos a la peixateria per tal de realitzar la comanda directament al mostrador. Podreu veure la cuina, saludar al personal, i fins i tot fer un vermut. Peró el més important és que podreu escollir el peix que més us agradi, les peixateres us ho prepararan per menjar al restaurant o emportar a casa; com ho preferiu.

El peix La tradició familiar és marcadament peixatera i restauradora, el peix és fresc i comprat del mercats locals dos cops al dia. Comprem principalment peix de palangre, i de l'arrastre. Peix de roca com el cap roig, el mero i el llobarro. Peix de platja, com els rogers i les pelalles. Peix de fons sorrenc com el rapet. El gall de San Pere, el déntol, el pagre, el pagell, els llenguados i els roms... , tenim més de 15 varietats D'Espècies diferents.

Marisc El marisc, el mantenim viu en els nostres vivers. Tenim gambes de Palamós, escamarlans, llagostes i llobregants . També tot tipus de cefalòpodes com el calamar de putera, el calamarcets i els popets. El producte estrella però, és L'Espardenya (o llongo, un mol·lusc). altres fruits de mar son, els musclos, tallarines, navalles, cargols punxencs, cloïsses i les ostres.

 

Peixateria

Peixateria

 
 
 
 
 
 
10-Jun-2013 16:06 Restaurant Marisqueria Xaco Main Idea Web Dessign