Inici
 
Restaurant Marisqueria Xaco
  Pàgines d'interès  

LA CUINA

Cuina marinera. Els aliments de la terra, sobretot el peix fresc, són els pilars bàsics de la nostra tradició culinària. Seguim fent-ho igual que el primer dia, amb la voluntat de seguir així sempre.

Els nostres plats tradicionals. Elaborats amb crustacis i cefalòpodes, i regats amb un bon caldo de peix, L'arròs caldós, el negre i la paella marinera o la fideuada, són una bona manera de començar a conèixer la casa. També, altres plats com la sarsuela, el peix al forn i el suquet; de més elaboració que els anteriors, són perfectes per als paladars més exigents coneixedors de la gastronomia popular.

El peix fresc i marisc. Un parell de cops al dia el peix es servit per els nostres proveïdors, alguns de la nostra pròpia família. Sabem el que comprem perquè també tenim arrels familiars peixateres i provinents del sector de la pesca. Només cal fer un cop d'ull a la nostra peixateria per veure l'alta qualitat del producte. El marisc sempre és viu. Tenim vivers amb llagostes, llobregants, ostres i cloïsses. També tot tipus de crustacis i mol·luscs, com per exemple: les tallarines, els musclos, navalles, cargols, etc. El peix el cuinem tal i com ens demanen que ho fem, generalment el peix fresc no li cal ser massa cuit. Si es vol, el fem a la planxa o amb patates; al forn o amb suquet.

Els postres. Tenim un gran assortit de postres fets a casa.

 

Arròs negre

Els nostres postres

 
 
 
 
 
 
10-Jun-2013 16:06 Restaurant Marisqueria Xaco Main Idea Web Dessign