Inici
 
Restaurant Marisqueria Xaco
 

Pàgines d'interès

 

EL CELLER

Un menjar exquisit no seria res si no anés acompanyat d'un bon maridatge, a can Xaco mimem tots els sentits. Tenim una selecció molt àmplia de vins regionals , de l'Empordà, del Priorat, La Rioja, Ribera del Duero, Gallecs, etc. La carta la renovem constantment adaptant-nos a les exigències del mercat i fem una valoració del producte compartida amb els nostres proveïdors, clients i guies de prestigi. Cada any visitem la Rioja i fires d'alimentació i restauració, on fem cates per conèixer l'actualitat del producte.

Els espumosos Xampany o Cava i altres vins espumosos són bàsics en qualsevol carta. També tenim una acurada selecció per garantir que el producte del mercat és accessible als nostres comensals.

Els licors A vegades, abans del menjar ve de gust prendre un vermut mentre esperem als nostres amics i familiars. Al igual que una copa desprès de postres va bé per fer una mica de sobretaula. Tenim licors de tota mena per als qui els agradi quedar-se al restaurant una estona més, tot gaudint de la conversa i de la companyia.

 

 

Menjador interior

Menjador vista interior barra i peixateria

 
 
 
 
 
 
10-Jun-2013 16:06 Restaurant Marisqueria Xaco Main Idea Web Dessign